Προφίλ Εταιρείας

κατασκευή ηλεκτρικών αντιστάσεων

Όλα ξεκίνησαν το 1985 όταν δειλά-δειλά έγιναν τα πρώτα μας βήματα για την κατασκευή ηλεκτρικών αντιστάσεων οι οποίες αφορούσαν αποκλειστικά τα μηχανήματα που παράγουν πλαστικές ύλες.

Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια μέσα στα οποία η εταιρία μας με την συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της έχει διαμορφώσει τη δική της δυναμική στην αγορά των ηλεκτροθερμικών κατασκευών.

Αντιστάσεις κλειστού τύπου, Σωληνωτές υψηλής φόρτισης, Σωληνοειδής με ενσωματωμένα θερμοστοιχεία, Υπέρυθρα συστήματα θέρμανσης, Φωτεινοί και Σκοτεινοί εκπομποί θέρμανσης

Συστήματα αποστείρωσης με UV, Θερμαινόμενες ζακέτες και σωλήνες, είναι προϊόντα τα οποία πρώτοι εμείς κατασκευάσαμε και προωθήσαμε στην Ελληνική αγορά.

Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας και την γνώση που έχουμε αποκτήσει, επεμβαίνουμε αποτελεσματικά δίνοντας λύσεις σε δύσκολες εφαρμογές θέρμανσης  όπου μας έχει ζητηθεί:

Ολυμπιακά έργα, Αττικό Μετρό, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ, Ινστιτούτο Πυρηνικής Φυσικής Δημόκριτος, Μετσόβειο Πολυτεχνείο Αθηνών και  όλοι όσοι καθημερινά μας εμπιστεύονται για τις μικρές ή μεγάλες τους απαιτήσεις.

Οφείλουμε λοιπόν ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε εσάς  που μας εμπιστεύεστε  και μας ωθείτε σε νέα τεχνολογικά μονοπάτια.

Θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Φαζάκης Ιωάννης